Nieuws

3e plaats op het WK onder de 21!!

Keihard hebben we ervoor getraind; het wereld kampioenschap raften in Zoetermeer.

We wisten alleen wat we zelf konden en dat we na het NK weer met sprongen vooruit zijn gegaan, maar van onze tegenstanders wisten we niets. De kriebels beginnen weer te komen en we laden ons op om alles te kunnen geven. De spits is er af, we worden 2e op de sprint!

Na twee wat mindere dagen, 4e op de H2H en 4e op de slalom, komt het op de laatste dag aan. Om nog op het podium te komen moeten we in de top 3 en boven Tsjechië eindigen.Het wordt een echte uitputtingsslag. Na heftig battelen met Tsjechië zijn we toch iets beter en worden 3e!

Het WK was een prachtige ervaring.

van Rooij Reclame sponsort Team S.T.R.A.K

Van Rooij Reclame is dé specialist in belettering en signing, Bij “ons” werken mensen met verschillende specialisaties die elkaar aanvullen, zo kunnen we snel inspringen op korte-termijn-acties. Maar ook voor grote campagnes zijn wij volledig inzetbaar.

Van Rooij reclame sponsort ons door onze paddels en helmen te bestickeren. Zie hier het prachtige resultaat!

Onze nieuwe paddels: Klik Hier.
van Rooij Reclame: http://www.vanrooijreclame.nl

Team S.T.R.A.K naar het WK

We hebben ons tijdens het Nk gekwalificeerd voor het Wereld kampioenschap Jeugd 2010 in Zoetermeer. Dit evenement zal plaatsvinden van 12 t/m 15 juli bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer. Kom Team S.T.R.A.K en de andere Nederlandse teams aanmoedigen!!

 

4e op ons eerste NK Rafting.

Op ons eerste NK Raft 4 overall! Voor foto’s, filmpjes en een wedstrijd verslag kijk onder het kopje NK Rafting 2010.